fi

Valmiit TYKY-päivät ja Hyvinvointiviikonloput!

Tutustu valmiisiin TYKY-paketteihin päivätoteutuksena Vuokatti & Kalajoki. Kauttamme saatavissa myös TYKY-päivät majoituksella. Tyky-päivien ohjelmiin on mahdollista lisätä myös yksittäisiä ohjattuja tunteja. 

Valmiisiin tykypaketteihin on lisätty uutena myös Hyvinvointiviikonloput. Varaa omalle ryhmällesi ikioma viikonloppu, täydellinen irtiotto arjesta valmiilla ohjelmalla. 

Molemmilla paikkakunnilla teemme laajasti yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa, joten esimerkiksi ruokailut aamupalasta lounaaseen pystymme sisällyttämään valmiiksi tarjouksiin. Samoin erilaiset aktiviteetit on mahdollista laskea suoraan mukaan hintoihin. 

Tyky-päiville majoitusta! 

Tyky-päivien ajalle saatavilla myös laadukkaita suite-huoneistoja molemmissa kohteissa Kalajoella ja Vuokatissa.

Tutustu huoneistoihin lisää tästä: VUOKATTI & KALAJOKI

Vuokatin huoneistot ovat valmistuneet 2019

Vuokatin huoneistot sijaitsevat upealla paikalla järven rannalla. Huoneiston hintaan sisältyy myös aktiviteetit jotka käytettävissä maksutta majoituksen aikana 18-ratainen minigolf, matalapohjainen hiekkaranta, maisemasauna ja uima-allas.

Kalajoen huoneistot valmistuneet 2023 

Kalajoen huoneistot sijaitsevat meren lähellä, huoneistoista merinäköala, luontopolut ja lenkkimaastot lähtevät tien toiselta puolelta, palvelut 1km päässä. 

Yhteystiedot 

Suites3Kivilinna

Suvikkaantie 8, 88610 Vuokatti 

Jäkälätie 9, 85100 Kalajoki 

040-8414 838 / Minna 

huhmarniemi.minna@gmail.com

@suites3kivilinna