fi

Vuokatti TYKY-päivä päivätoteutuksena

Ohjelma 

9-9.30 Päivän aloitus

Ryhmäytyminen, ohjeistus, siirtyminen ensimmäiselle toimintapaikalle

9.30-14 Aktiviteetteja ryhmissä + lounas porrastetusti 

14.15-15 Kokoontuminen yhteisesti päätöskahveille

15-16 Kotimatkalle

Aktiviteetit 

Etenevä tiimikisailu: Kyseessä on etenevä seikkailu, jossa yhdistyvät pakohuoneiden pulmalliset tehtävät, selviytyjien haasteet ja urheilun henki olympialaisista. Loppuuko aika kesken ennen kuin joukkue ehtii suorittaa kaikki rastit? "Amazing race"-tyyliin toteutettu kisailu, jossa joukkue saa aina uuden kirjekuoren ja tehtävänannon seuraavaan tehtävään. Osa joukkueista ehtii radan kokonaan läpi, osalla matka saattaa takertua matkan varrelle…

Rastisuunnistus: Ulkoilua suunnituksen merkeissä. Joukkue saa alueen kartan johon on merkattu rastit, jotka tulisi löytää ajan puitteissa, rasteilla on ratkaistava tehtävä, jotta siirtyminen seuraavalle rastille onnistuu.

DiscGolf

9-väy­läi­nen har­ras­ta­ja­ta­son frisbeegolf ra­ta. Ra­ta pol­vei­lee rin­ne­maas­tos­sa hiihtomaan alueella. Ra­dan par on 27 heit­toa. Mukaan voi ottaa myös omat pelivälineet. Välineet löytyvät meiltä.

Toiminnallinen päivä ulkoilun merkeissä Vuokatissa. Päivän sisältö ja aikataulu tarkentuu aina ryhmän koon mukaan. Esimerkki tykypäivä koostuu kolmesta aktiviteetistä sekä herkullisesta lounaasta seisovasta pöydästä Vuokatin urheilluopiston O´las ravintolassa ja päivän päätteeksi kahvit kahvileivällä. 

Kolme aktiviteettia toteutetaan ryhmissä Eteneväseikkailu, Rastisuunnistus ja DiscGolf. 

Päivätoteutuksena esimerkiksi aika välille klo 9-15.

Hinnat 

(Sis. Ohjelman, lounaan ja kahvin+kahvileivän)

Ryhmän koon ollessa 10-100 henkilöä, hinta 50€/henkilö

Ryhmän koon ollessa 100-200 henkilöä, hinta 40€/henkilö

Hintoihin lisätään alv

Sijainti 

Kaikki aktiviteetit toteutetaan kävelyetäisyyksien päässä toisistaan, joten päivän aikana ei tarvitse siirtyä autoilla. Päivän aloitus Hiihtomaasta ja ruokailut ja päätöskahvit Vuokatin Urheiluopistolla. Kaikki aktiviteetit sijaitsevat hiihtomaan ja urheiluopiston alueella. Hiihtomaa - Vuokatin urheiluopisto 350m (5min)

Lounas ja kahvit 

Hinta sisältää herkullisen lounaan seisovasta pöydästä Vuokatin urheiluopiston O´las ravintolassa. Ruokailut on porrastettu ryhmittäin. Päivän päätteeksi kokoontuminen vielä O´las ravintolaan päätöskahveille/teelle, sisältäen makean kahvileivän.

Lisäksi 

Tyky-päivien sisältöjä voidaan myös räätälöidä, esimerkki lajien lisäksi saatavilla on myös ohjatut liikuntatunnit ryhmällesi. Kysy lisätietoja Minnalta. Kehonhuoltotunnit, kahvakuula, vesijumpat, spinning, toiminnallinen treeni jne.

Tyky-päiviä saatavilla myös majoituksella ja laajemmalla ohjelmalla sekä Kalajoella että Vuokatissa.

Ystävällisin terveisin Minna

Kivilinna Yhtiöt / Suites3Kivilinna

VUOKATTI JA KALAJOKI

Puh. 040-8414 838

suites@suites3kivilinna.com

www.suites3kivilinna.com