fi

Suites3Kivilinna - Vuokatti

Lomahuoneistoja järven rannalla

Tyylikkäät ja tasokkaasti varustellut hillside huoneistot Vuokatissa järven rannalla, lähellä rinnekeskusta ja muita alueen palveluja. Sijainti Nuasjärven rannalla. Huoneistot sijaitsevat osoitteessa Suvikkaantie 8, suite 3-talossa, 2krs ja 3krs. Talossa on myös hissi. Vuokatin huoneistot ovat valmistuneet 2019 joulukuussa. Varattavissa 2mh huoneisto (4+2 henk.) omalla saunalla. Isommille seurueille 3mh huoneistoja (6+2 henk.). Yksi lemmikkihuoneisto 3mh (6+2 henk.), lemmikkimaksu + 60€/varaus. 

+ matkasänky/syöttötuoli käytettävissä ilman lisämaksua

Hyvin varustellut huoneistot

Kaikissa huoneistoissamme on pesukone, kuivauskaappi, nopea wlan, avaimeton kulkujärjestelmä, hyvin varusteltu keittiö. Olemme huomioineet varustelussa myös lapsiperheet. Majoittuessasi meillä, käytössäsi on ilman lisämaksua matkasänky ja syöttötuoli. Nämä sijaitsevat jokaisen huoneiston omassa huoneistokohtaisessa häkkivarastossa alakerrassa. Huoneistoissa 40" ja 50" Smart-TV:t. Talokohtainen suksienhuoltokontti Suites 3 ulko-oven vieressä.

3mh makuuhuone erillisvuoteilla
Makuuhuone kerrossängyillä
Pesukone ja kuivauskaappi
Avaimeton kulkujärjestelmä

.

Aktiviteetit kuuluvat hintaan

Nauti lomastasi upeissa puitteissa, varaukset sisältävät maisemasaunan ja altaan käytön (allas käytössä kesäisin). Maisemasauna sijaitsee aivan suite3-rakennuksen vieressä. Sauna ja allas ovat yhteiskäytössä muiden suite-huoneistojen kanssa, tarkista yleiset saunavuorot suite3-talon hissin/aulan seinältä. Maisemasaunaan on varattavissa myös maksullisia yksityisvuoroja yleisten vuorojen ulkopuolelle. 


Kesällä lisäksi matalapohjainen hiekkaranta ja laituri.  Käytettävissä ilman lisämaksua 18-ratainen minigolf.  Talvella hiihtoladuille pääset suoraan pihalta. Rinteisiin on matkaa vain 500m. Syksyllä luontopoluille on myös helppo lähteä suoraan pihalta. Kylpylään on matkaa kävellen kilometri. Kauppa 400m. VuokattiAreena n. 1,5km.


Tutustu huoneistoihin

Klikkaa alta huoneistoesittelyihin

.

Aktiviteetteja ympäri vuoden!

Vuokatissa on paljon tekemistä tulitpa sitten urheilemaan tai ihan vaan rentoutumaan. Lähimmät harrasteet löytyvät jo pihalta; minigolf, polkupyörät. Hiihtämään pääsee lähes ulko-ovelta ja rinteet kävelymatkan päässä. Varausten hintaan sisältyy kesäisin 18-ratainen minigolf. 

Kesällä lainattavissa polkupyörät pientä korvausta vastaan. 

Ja sadepäivien varalle on paljon koko perheelle sopivia aktiviteettejä mm. VuokattiBowling, SuperPark, Kylpylä, Elokuvateatteri KinoVisio Sotkamossa. 

Talvella voi pulahtaa saunan yhteydessä avantoon 

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous 

Majoitusten hintaan sisältyy aina liinavaatteet ja pyyhkeet kuudelle majoittujalle. Ison makuuhuoneen liinavaatteet on valmiiksi pedattuina. Huom! Vuodesohvaan ei huoneistoissa ole valmiiksi liinavaatteita, pyyhkeitä, joten varaathan mukaan omasi mikäli majoittujia on kahdeksan.

.

Etäisyydet ja harrasteet 

Luontopolut pihalta 
Järven ranta 100m 
Hiihtoladut pihalta
18 ratainen Minigolf