fi

Kalajoki TYKY-päivä päivätoteutuksena

Ohjelma 

9-9.30 Päivän aloitus

Ryhmäytyminen, ohjeistus, siirtyminen ensimmäiselle paikalle

9.30-14/15 Aktiviteetit ryhmissä ja lounas

  • 1 ryhmä aloittaa SeikkailuGolfissa
  • 2 ryhmä aloittaa Etenevän seikkailun merkeissä 
  • 3 ryhmä aloittaa Rastisuunnistuksella  

14-15 Päätöskahvit / Kotimatkalle 

Aktiviteetit 

Etenevä tiimikisailu: Kyseessä on etenevä seikkailu, jossa yhdistyvät pakohuoneiden pulmalliset tehtävät, selviytyjien haasteet ja urheilun henki olympialaisista. Loppuuko aika kesken ennen kuin joukkue ehtii suorittaa kaikki rastit? "Amazing race"-tyyliin toteutettu kisailu, jossa joukkue saa aina uuden kirjekuoren ja tehtävänannon seuraavaan tehtävään. Osa joukkueista ehtii radan kokonaan läpi, osalla matka saattaa takertua matkan varrelle…

SeikkailuGolf: 18 jännittävää merihenkistä minigolf rataa Kalajoen uudessa seikkailugolfissa. Seikkailugolf on mukavaa ajan vietettä ryhmässä, jossa voi haastaa pelikaverit pieneen kisailuun. Mailat ja pallot + tuloskortit paikan päältä.

Rastisuunnistus: Ulkoilua suunnituksen merkeissä. Joukkue saa alueen kartan johon on merkattu rastit, jotka tulisi löytää ajan puitteissa, rasteilla on ratkaistava tehtävä, jotta siirtyminen seuraavalle rastille onnistuu.

📷 SeikkailuGolf Kalajoki 

Toiminnallinen päivä ulkoilun merkeissä merimaisemissa Kalajoella. Päivän sisältö ja aikataulu tarkentuu aina ryhmän koon mukaan. Esimerkki päivä koostuu kolmesta aktiviteetistä sekä herkullisesta lounaasta Kahvila BeachRosessa. 

Aktiviteetit toteutetaan ryhmissä Eteneväseikkailu, Rastisuunnistus ja SeikkailuGolf 18-ratainen minigolf kierros. 

Päivätoteutuksena esimerkiksi aika välille klo 9-15. 

Hinnat 

(Sis. Ohjelman, lounaan ja kahvin+kahvileivän)

Ryhmän koon ollessa 10-100 henkilöä, hinta 60€/henkilö

Ryhmän koon ollessa 100-200 henkilöä, hinta 50€/henkilö

Hintoihin lisätään alv.

Sijainti 

SIJAINTI Kaikki aktiviteetit toteutetaan kävelyetäisyyksien päässä toisistaan, joten päivän aikana ei tarvitse siirtyä autoilla. Päivän aloitus ja päätös SeikkailuGolfin viereiseltä parkkialueelta, johon myös linja-autot voi pysäköidä.

SeikkailuGolf - BeacRose 10-15min

Lounas ja kahvit 

Herkullinen keittolounas, leivät, levite, kahvi/tee tarjoillaan Cafe Beachrosessa. Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot etukäteen.

Päätöskahvit päivän päätteeksi 

Päivään sisältyy myös päätöskahvit päivän päätteeksi ennen kotiin lähtöä. Sisältäen kahvin/teen + makean tai suolaisen tarjottavan. 

📷 Lounas Kahvila BeachRose

Myös ohjatut tunnit

Tyky-päivien sisältöjä voidaan myös räätälöidä, esimerkki lajien lisäksi saatavilla on myös ohjatut liikuntatunnit ryhmällesi. Kysy lisätietoja Minnalta. Kehonhuoltotunnit, kahvakuula, vesijumpat, spinning, toiminnallinen treeni jne.

Tyky-päiviä saatavilla myös majoituksella ja laajemmalla ohjelmalla sekä Kalajoella että Vuokatissa.

Ystävällisin terveisin Minna

Kivilinna Yhtiöt / Suites3Kivilinna

VUOKATTI JA KALAJOKI

Puh. 040-8414 838

suites@suites3kivilinna.com

www.suites3kivilinna.com