Suites3Kivilinna - Kalajoki

- Lomahuoneistoja meren rannalla-

Huoneistot valmistuneet toukokuussa 2023 

Jäkälähovin huoneistot, Jäkälätie 9A.    40m2, (2h + kph + s + lasitettu parveke). 

Majoitustilaa molemmissa huoneistoissa 5-henkilölle (2+3)

Uudet tyylikkäät lomahuoneistot isolla aurinkoisella lasitetulla terassilla ja omalla saunalla. Loistava sijainti Hotelli Rantakallan ja meren välittömässä läheisyydessä, Jäkälätien päässä. Meren rantaan on lyhyt matka, talvella valaistu hiihtolatu ja kesällä ulkoilureitit alkavat pihalta. Kävelymatkan päässä ovat muun muassa Kylpylä SaniFani, Kahvila BeachRose, Vesipuisto Jukupark, Merisärkkä. 

Merinäköala ja rannalle 100m

Modernit Jäkälähovi-huoneistot on varustettu olohuone-keittiöllä, yhdellä erillisellä makuuhuoneella, omalla saunalla sekä isolla aurinkoisella lasitetulla terassilla. Erityisesti lapsiperheet on huomioitu varustelussa, saatavilla ilman lisämaksua syöttötuoli ja matkasänky. Huoneistoissa pyykinpesukone ja 2kpl tv:t, aamiaiskaappi. 

Hyvin varusteltu keittiö
Makuuhuone 
Olohuoneessa vuodesohva
Sauna 

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan! 

Majoitusten hintaan sisältyy aina liinavaatteet ja pyyhkeet neljälle majoittujalle. Vuodesohvan liinavaatteet löytyvät makuuhuoneen kaapista ja makuuhuoneen liinavaatteet on valmiiksi pedattuina. Huom! Lisävuoteeseen viidennelle majoittujalle ei huoneistossa ole valmiiksi liinavaatteita, pyyhkeitä, joten varaathan mukaan omasi mikäli majoittujia on viisi. 

Luontopolut ja hiihtoladut lähtevät pihalta 

Talvella valaistu hiihtolatu ja kesällä ulkoilureitit alkavat suoraan pihalta. Merelle on matkaa noin 100m. Kylpylä SaniFaniin matkaa noin 1,5km. SeikkailuGolf ja Jukupark sijaitsevat kävelymatkan päässä noin 1km. Ulkoilun ystäville lähin laavu ja nuotiopaikka löytyy n. 3,5km päästä (Valkiatvedet)

Luontopolut ja reitit
Meri lähellä 
Hiihtoladut pihalta
Golf
Kylpylä SaniFani
SuperPark
SeikkailuGolf
Laavu ja nuotiopaikka

Iso aurinkoterassi 

Molemmissa huoneistoissa on iso viihtyisät lasitetut aurinkoterassit. Terassi on kuin toinen olohuone, jossa voi nauttia auringosta löhöillen tai ulkona ruokaillen.

Lapsiystävällinen kohde 

Olemme huomioineet varustelussa myös lapsiperheet. Majoittuessasi meillä, käytössäsi on ilman lisämaksua matkasänky ja syöttötuoli. Nämä sijaitsevat huoneistokohtaisissa häkkivarastoissa alakerrassa. 

Yhteistyökumppanien edut majoittujillemme!

Teemme Kalajoella yhteistyötä useamman hienon yrityksen kanssa. Heidän tarjoamista eduista kerrotaan lisää varausvahvistuksen yhteydessä ja huoneistokansioista löytyvät tiedot eduista.

Meillä on käytössä myös kampanjoita, joihin voi sisältyä majoituspakettiin kuuluvana huikeita etuja yhteistyökumppaneidemme yrityksiin. Myös TYKY-päivien osalta teemme eri yritysten kanssa yhteistyötä.