fi

Suites3Kivilinna - Kalajoki 

Lomahuoneistoja meren rannalla

Jäkälähovin molemmat huoneistot ovat valmistuneet kesäkuussa 2023, Jäkälätie 9A. Huoneistojen koko 40m2, (2h + kph + s + lasitettu parveke). Majoitustilaa molemmissa huoneistoissa 5-henkilölle (2+3)

Iso aurinkoinen terassi merelle päin 

Merinäköala ja rannalle 200m

Uudet tyylikkäät lomahuoneistot isolla aurinkoisella lasitetulla terassilla ja omalla saunalla. Loistava sijainti Hotelli Rantakallan ja meren välittömässä läheisyydessä, Jäkälätien päässä. Meren rantaan on lyhyt matka, talvella valaistu hiihtolatu ja kesällä ulkoilureitit alkavat pihalta. Kävelymatkan päässä ovat muun muassa Kylpylä SaniFani, Kahvila BeachRose, Vesipuisto Jukupark, Merisärkkä. 

Majoitustilaa 2+3 henk.

Hyvin varustellut huoneistot

Huoneistot on varustettu olohuone-keittiöllä, yhdellä erillisellä makuuhuoneella, omalla saunalla sekä isolla aurinkoisella lasitetulla terassilla. Erityisesti lapsiperheet on huomioitu varustelussa, saatavilla ilman lisämaksua syöttötuoli ja matkasänky huoneistossa. Huoneistoissa myös pyykinpesukone ja 2kpl tv:t, aamiaiskaappi. 

+ lapsivarustelu matkasänky / syöttötuoli

Siivous, liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan! 

Majoitusten hintaan sisältyy aina liinavaatteet ja pyyhkeet neljälle majoittujalle. Vuodesohvan liinavaatteet löytyvät makuuhuoneen kaapista ja makuuhuoneen liinavaatteet on valmiiksi pedattuina. Huom! Lisävuoteeseen viidennelle majoittujalle ei huoneistossa ole valmiiksi liinavaatteita, pyyhkeitä, joten varaathan mukaan omasi mikäli majoittujia on viisi. 

Hyvin varusteltu keittiö
Makuuhuone 
Olohuoneessa vuodesohva
Sauna 

.

Luontopolut ja ladut lähtevät pihalta

Talvella valaistu hiihtolatu ja kesällä ulkoilureitit alkavat suoraan pihalta. Merelle on matkaa noin 100m. Kylpylä SaniFaniin matkaa noin 1,5km. SeikkailuGolf ja Jukupark sijaitsevat kävelymatkan päässä noin 1km. Ulkoilun ystäville lähin laavu ja nuotiopaikka löytyy n. 3,5km päästä (Valkiatvedet)

Luontopolut ja reitit
Meri lähellä 
Hiihtoladut pihalta
Golf
Kylpylä SaniFani
SuperPark
SeikkailuGolf
Laavu ja nuotiopaikka

Yhteistyökumppanien edut 

Teemme Kalajoella yhteistyötä useamman hienon yrityksen kanssa. Heidän tarjoamista eduista kerrotaan lisää varausvahvistuksen yhteydessä ja huoneistokansioista löytyvät tiedot eduista.

Meillä on käytössä myös kampanjoita, joihin voi sisältyä majoituspakettiin kuuluvana huikeita etuja yhteistyökumppaneidemme yrityksiin. Myös TYKY-päivien osalta teemme eri yritysten kanssa yhteistyötä.