fi

VARAUSEHDOT

VARAUSMAKSU

Varauksen teon yhteydessä lähetämme sinulle laskun s.postitse. Varaus vahvistetaan maksulla, mikäli kyseessä on äkkilähtö-varaus ja majoituksen alkuun 1-3 vrk, pyydämme toimittamaan maksusta kuitin s.postiin. Mikäli kyseessä on isompi seurue, joka varaa useamman huoneiston kerralla samalle ajankohdalle, lähetämme laskun kahdessa osassa pyydettäessä (ennakkomaksu 20% + loppumaksu 80% 10vrk ennen majoituksen alkua)

VARAUSVAHVISTUS 

Varaukset vahvistetaan s.postitse majoitusohjeilla, jonka saat varauksen teon yhteydessä sähköpostiin. Varausta tehdessäsi pyydämme sinua ilmoittamaan s.postiosoitteesi ja yhteystietosi sekä majoittujien määrän. 

PERUUTUS 

Peruutus, mikäli peruutus tapahtuu 10vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan maksu, pidätettynä 20% osuus. Varauksen voi myös siirtää toiseen ajankohtaan peruutuksen sattuessa ja käyttää myöhemmin. 

JUHLIMINEN 

Huoneistoja ei vuokrata polttariporukoille. Alueella on hiljaisuus klo 22-07, joten emme tee varauksia bileporukoille, polttariseurueille. 

AVAINKOODIT / AVAIN 

Huoneistoissamme molemmissa kohteissa käytössä on avaimeton kulkujärjestelmä. Lähetämme sinulle koodit ennen lomaasi s.postitse. Koodit toimivat varauspäivästä alkaen. 

CHEK IN / CHEK OUT 

Kummassakaan kohteessa ei ole erillistä vastaanottopalvelua, vaan varausvahvistuksen yhteydessä lähetämme kattavan ohjeistuksen koskien majoitusta. Hotellin vastaanottopalvelut eivät ole käytettävissä, hotelli on oma erillinen toimija. 

Molemmissa kohteissa huoneistot käytettävissä tulopäivänä klo 16.00. Luovutus klo 12.00 lähtöpäivänä. 

MYÖHÄINEN CHEK-OUT

Viikonloppu varauksissa, joissa lähtöpäivä on sunnuntai, käytettävissäsi on myöhäinen chek-out. Huoneiston luovutus klo 18 mennessä.

 Varauksen alkaessa sunnuntaina, varauksen hintaan lisätään +50€.