Tuntikuvaukset 

RPV

Reisi-pakara-vatsajumppa sisältää reippaan ja helpon alkulämmittelyn, jonka jälkeen keskitytään tehokkaisiin lihaskuntoliikkeisiin, jotka muokkaavat reisi-pakara- ja vatsalihaksia. Ota oma jumppamatto mukaan.

BUUSTI 20+20+20 

Yhdistelmä tunti, jossa treenataan tunnin aikana sekä kestävyyttä, lihaskuntoa kuin kehonhuoltoakin. Jokainen osio kestoltaan 20min. Muistuttaa vanhaa kunnon aerobic-tuntia. 


LAVIS 

Lavatanssiaskeleita ja jumppaliikkeitä yhdistettynä. Laviksessa ei tarvita paria. Tanssimme tuttuja lajeja kuten valssia, humppaa, jenkkaa, sambaa, mutta myös esim. salsaa, cha-cha-chata jne. Musiikin iloa rennolla meiningillä, täällä ei ole vääriä askeleita. 

CORE + KEHONHUOLTO 

Keskivartalon treeni. Kevyt ja helppo verryttely ilman askelsarjoja, jonka jälkeen tunnilla keskitytään keskivartalon lihasten vahvistamiseen selkä- ja vatsalihakset. Lopussa venyttelyosio.

DANCE 

Sisältää tanssillisemman osuuden alkulämmittelyksi ja tiukan lihaskunto-osuuden kehonpainotreeninä päälle. Lyhyet loppuverryttelyt. Lattarimusaa, rock/jive yms. hiukan vauhdikkaampaa. Teholtaan keskiraskas.

VESITREENI

Tehokasta ja monipuolista ohjattua vesiliikuntaa erilaisia välineitä apuna käyttäen. Käymme tunnilla läpi koko vartalon lihaksille liikkeitä. Teho helposti säädeltävissä.

SPINNING  - TULOSSA MYÖHEMMIN

Spinning eli sisäpyöräily kehittää tehokkaasti sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Hapenottokyky kasvaa ja kaloreita palaa tehokkaasti. Tunnilla mennään vaihtelevilla sykkeillä, jossa tempo vaihtelee musiikin mukaan ja voit säätää vastuksen itsellesi sopivaksi. 

BOOTY - TULOSSA MYÖHEMMIN 

Sisältää reippaan ja helpon alkulämmittelyn, jonka jälkeen keskitytään tehokkaisiin lihaskuntoliikkeisiin, jotka muokkaavat pakaralihaksia. Tiukka treeni pelkästään pakaroille! Tunnilla käytetään monipuolisesti välineenä minikuminauhaa. Oma jumppamatto mukaan

POWER - TALVILOMALLA! 

Kuminauhoilla tehtävä koko vartalon treeni. Välineinä käytössä minikuminauhat, kahvalliset kuminauhat/gymstickit. Tunti on hyvin säädeltävissä erilaisten vastusten ansiosta jokaiselle sopivaksi.