Pääsiäinen Kalajoella

01.03.2024

Vietä pääsiäinen aurinkoisissa merimaisemissa Kalajoella. Vapaana vielä toinen huoneisto ajalle to-ma 28.3-1.4 hintaan 400€. Hinta sisältää loppusiivouksen, liinavaatteet ja pyyhkeet 4:lle. 

Jäkälähovin molemmat huoneistot ovat valmistuneet kesäkuussa 2023, Jäkälätie 9A. Huoneistojen koko 40m2, (2h + kph + s + lasitettu parveke). Majoitustilaa molemmissa huoneistoissa 5-henkilölle (2+3)

Uudet tyylikkäät lomahuoneistot isolla aurinkoisella lasitetulla terassilla ja omalla saunalla. Loistava sijainti Hotelli Rantakallan ja meren välittömässä läheisyydessä, Jäkälätien päässä. Meren rantaan on lyhyt matka, talvella valaistu hiihtolatu ja kesällä ulkoilureitit alkavat pihalta. Kävelymatkan päässä ovat muun muassa Kylpylä SaniFani, Kahvila BeachRose, Vesipuisto Jukupark, Merisärkkä. 

Hyvin varustellut huoneistot

Huoneistot on varustettu olohuone-keittiöllä, yhdellä erillisellä makuuhuoneella, omalla saunalla sekä isolla aurinkoisella lasitetulla terassilla. Erityisesti lapsiperheet on huomioitu varustelussa, saatavilla ilman lisämaksua syöttötuoli ja matkasänky huoneistossa. Huoneistoissa myös pyykinpesukone ja 2kpl tv:t, aamiaiskaappi.