fi

INFO

PERUUTUS 

Peruutus, mikäli peruutus tapahtuu 10vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan maksu, pidätettynä 20% osuus. Varauksen voi myös siirtää toiseen ajankohtaan peruutuksen sattuessa ja käyttää myöhemmin. 

VARAUSVAHVISTUS 

Varaukset vahvistetaan s.postitse majoitusohjeilla, jonka saat varauksen teon yhteydessä sähköpostiin. Varausta tehdessäsi pyydämme sinua ilmoittamaan s.postiosoitteesi ja yhteystietosi sekä majoittujien määrän. 

VARAUSMAKSU

Varauksen teon yhteydessä lähetämme sinulle laskun s.postitse. Varaus vahvistetaan maksulla, mikäli kyseessä on äkkilähtö-varaus ja majoituksen alkuun 1-3 vrk, pyydämme toimittamaan maksusta kuitin s.postiin. Mikäli kyseessä on isompi seurue, joka varaa useamman huoneiston kerralla samalle ajankohdalle, lähetämme laskun kahdessa osassa pyydettäessä (ennakkomaksu 20% + loppumaksu 80% 10vrk ennen majoituksen alkua)

LEMMIKIT 

Vuokatin kohteessamme on yksi lemmikkihuoneisto, huoneisto 41. Lemmikkimaksu varauksen yhteydessä +60€.

Muut huoneistot 40 & 46 & 47 ovat allergiahuoneistoja, eikä niihin saa viedä lemmikkejä. Myös Kalajoen kohteet ovat allergiahuoneistoja eikä niihin saa viedä lemmikkejä. 

AVAINKOODIT / AVAIN 

Huoneistoissamme molemmissa kohteissa käytössä on avaimeton kulkujärjestelmä. Lähetämme sinulle koodit ennen lomaasi s.postitse. Koodit toimivat varauspäivästä alkaen. 

CHEK IN / CHEK OUT 

Kummassakaan kohteessa ei ole erillistä vastaanottopalvelua, vaan varausvahvistuksen yhteydessä lähetämme kattavan ohjeistuksen koskien majoitusta. Hotellin vastaanottopalvelut eivät ole käytettävissä, hotelli on oma erillinen toimija. 

Molemmissa kohteissa huoneistot käytettävissä tulopäivänä klo 16.00. Luovutus klo 12.00 lähtöpäivänä. 

HUOM! Viikonloppu varauksissa, joissa lähtöpäivä sunnuntai myöhäinen chek-out luovutus klo 18 mennessä. 

Vaihtopäivän ollessa sunnuntai, varauksen hintaan lisätään +50€. 

VAUVAN LISÄVARUSTEET 

Kohteiden varaushintaan sisältyy syöttötuolin ja matkasängyn käyttö.

Nämä löytyvät Vuokatin kohteissa alakerran häkkivarastoista ja ne tulee palauttaa lähtöpäivänä takaisin varastoon. Varaston avain huoneiston pöydällä.

Kalajoella nämä löytyvät suoraan huoneistosta, makuuhuoneen sängyn säilytyslaatikosta. 

SAUNA JA MAISEMASAUNA/ALLAS 

Vuokatin kohteissa yksi huoneistoista (suite 46) on omalla saunalla. Ja muut huoneistot ovat 3mh huoneistoja ilman omaa saunaa. Mutta kaikkien huoneistojen yhteiskäytössä on Honkalinna maisemasauna joka sijaitsee suite3-talon vieressä. Uima-allas, joka on käytössä kesäkaudella ja sauna kuuluvat varausten hintaan. Tarkista voimassaolevat saunavuorot aulan tai hissin seinästä. 

HUOM! Toukokuun varaukset ovat hinnaltaan edullisemmat kun maisemasauna ja allas ovat vuosihuollossa toukokuun aikana.

Kalajoen kohteissa molemmissa on omat saunat huoneistoissa. 

EDUT MEILLÄ MAJOITTUVILLE 

Meillä majoittuvat saavat alennuksia sekä Vuokatin että Kalajoen kohteissa.  Molempien kohteiden edut ja yhteistyökumppanit löytyvät kohdasta Kalajoki / Vuokatti. 

Saat edut käyttöösi varausvahvistuksen yhteydessä. 

LOPPUSIIVOUS JA LIINAVAATTEET 

Vuokatin kohteissamme kaikki varaukset sisältävät loppusiivouksen ja liinavaatteet ja pyyhkeet 6:lle. Liinavaatteet on valmiiksi pedattuna makuuhuoneen vuoteeseen. 

Kalajoen kohteissamme kaikki varaukset sisältävät loppusiivouksen ja liinavaatteet ja pyyhkeet 4:lle. Liinavaatteet on valmiiksi pedattuna makuuhuoneen vuoteeseen ja vuodesohvaa varten liinavaatteet ovat makuuhuoneen kaapissa. 

SEURAAVASTA VARAUKSESTA -10% 

Majoittuessasi meidän kohteissamme niin Kalajoella kuin Vuokatissa. Tarjoamme etuna uuteen varaukseen, jompaan kumpaan kohteeseemme seuraavasta varauksesta -10% alennuksen majoituksen hinnasta. 

SÄHKÖAUTON LATAUS JA PARKKIPAIKAT

Vuokatissa auton voi pysäköidä alaparkkipaikalle tai jos hotellin pihalla on vapaata myös hotellin edustalla olevia parkkipaikkoja voi käyttää. Parkkipaikalla on useampi sähköauton latauspaikka. Sähköauton latauspaikan myynnistä vastaa hotelli. 

Kalajoella lähin sähköauton latauspaikka on kauppakeskus Loisteen pihalla n.2km. Kalajoella auton voi pysäköidä pihalla vapaalle paikalle. 

JUHLIMINEN 

Huoneistoja ei vuokrata polttariporukoille. Alueella on hiljaisuus klo 22-07, joten emme tee varauksia bileporukoille, polttariseurueille.