Suites 3 - Kivilinna 50m2 (6+2) Vuokatissa! 

Laatua lomallesi! 

Uusia päätyhuoneistoja 2kpl:tta loistosijainnilla järven rannalla Hotelli Vuokatin yhteydessä. Suites huoneistot tarjoavat lomailijoille laadukkaat puitteet palveluiden välittömässä läheisyydessä. Huoneistot ovat päätyhuoneistoja 2krs. ja 3krs., talossa on hissi. Huoneistoissa on avaimeton kulkujärjestelmä.


Huippuvarustelut lomallesi!  

Täysin varustellut keittiöt, olohuone levitettävällä vuodesohvalla,                          3 makuuhuonetta (1mh parisängyllä, ja kaksi makuuhuonetta kerrossängyillä), Smart-tv:t 2kpl, ja huoneistokohtainen nopea langaton internet-yhteys. Pesukone ja kuivauskaappi sekä omat häkkivarastot urheiluvälineille ja autopaikat.


Liinavaatteet ja loppusiivous! 

Liinavaatteet valmiiksi pedattuina, pyyhkeet. Loppusiivous sisältyy aina hintaan. Huoneistot ovat savuttomia ja niihin ei saa viedä lemmikkejä. 


Monipuolisuus! 

Soveltuu erinomaisesti pariskunnille että työmatkailijoille, mutta on ihanteellinen perheloman viettoon. Käytettävissäsi on ulko-panoraama sauna (Honkalinna), ulkouima-allas (talvisin avanto), minigolf rata, kuntosali (hotellin päärakennuksessa), tenniskenttä, salibandykenttä, koripallokenttä ja huoneistokohtaiset polkupyörät. Hiekkaranta ja uusi iso laituri. Hiihto- ja lenkkipolut lähtevät ihan pihapiiristä.


Aamiainen 

Voit varata Suites -majoituksesi myös aamiaisella. Aamiainen hotellissa 14€/aik ja 10€/lapsi 4-14v. Kysy aamiaisesta lisää hotellista. 

Etäisyydet

Kauppakeskus 400m, Rinteet 500m, Vuokattiareena 1,5km.
Katinkullan palvelut kylpylöineen vastarannalla näköetäisyyden päässä.


HUOM! Mahdollista varata yksi huoneisto (6+2) tai molemmat mikäli isommalla porukalla olet lomalle lähdössä.

Majoitustilaa (6+2henk.) tai kaksi huoneistoa (12+4 henk.)