Everyday is a holiday

 Kalajoki lomahuoneistot 28m2 (2+2) ja (2+1) henk.

Kysy vapaita aikoja! 

Pauli 040-534 7638 tai pauli.hatunen@gmail.com

Kalajoen upeisiin maisemiin lomalle!

Suites lomahuoneistot 2kpl:tta loistosijainnilla Kalajoella Hotelli Santa's Resort & Spa Hotel Sanin yhteydessä. Suites huoneistot tarjoavat lomailijoille laadukkaat puitteet palveluiden välittömässä läheisyydessä aivan Hiekkasärkkien ytimessä. Huoneistot ovat 4.krs, talossa on hissi. Huoneistoista pääset kätevästi suoraan kylpylään ja ravintolaan. Huoneiston tilavilta ja lasitetuilta parvekkeilta avautuu upea merimaisema!


Hinnasto Kalajoki (minimi 2vrk)

KESÄKUU - HEINÄKUU- ELOKUU

Arkipäivät 

Viikonloppu

Viikko

175

370

1100

 SYYSKUU - LOKAKUU

Arkipäivät, vrk

Viikonloppu

Viikko

140

300

800

Huippuvarustelut lomallesi!.

Täysin varustellut keittiöt, makuualkovi 120cm sängyllä ja olohuone levitettävällä vuodesohvalla (A44). B44 kaksi erillistä 90cm sänkyä ja vuodetuoli. Molemmissa huoneistoissa on 60" Smart-tv:t ja huoneistokohtainen nopea langaton internet-yhteys. Pyykin- ja astianpesukone sekä aidattu parkkialue lämmitystolpilla. 


Liinavaatteet ja loppusiivous!

Liinavaatteet valmiiksi pedattuina ja pyyhkeet. Loppusiivous sisältyy aina hintaan. Jos majoittujia on kuitenkin useampi ja vuodesohvaa/tuolia tarvitaan, tuolloin tulee näihin ottaa mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Huoneistot ovat savuttomia ja niihin ei saa viedä lemmikkejä. 

Monipuolisuus!

Soveltuu erinomaisesti pariskunnille että työmatkailijoille, mutta on ihanteellinen pienelle perheelle loman viettoon. Kalajoella on paljon kaikenlaista tekemistä esim: Seikkailupuisto Pakka, Sanifani kylpylä, Seikkailugolf, Superpark, Jukupark sekä matalat pitkät uimarannat. Iltaohjelmaa on myös aikuiseenmakuun tarjolla. 

Aamiainen!

Voit nauttia Suites -majoituksestasi myös aamiaisella. Aamiainen hotellissa 17€/aik ja 7,50€/lapsi 4-12v. Kysy aamiaisesta lisää hotellilta.

Etäisyydet!

Kylpylä 50m, Kuntosali 50m, Jukupark 50m, Ravintola 50m, Kauppakeskus 200m, ABC Hiekkasärkät 250m, Viihdekeskus Merisärkkä 300m, Uimaranta 500m, Hiekkasärkät Areena 600m, Golf-kenttä 1,9km, Kalajoen keskusta 8km, Bussipysäkki 100m.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?